Online si digital

Filozofia Magenta Advertising consta in abordarea proiectelor intr-o maniera integrata, gestionand toate aspectele legate de prezenta online si offline a companiei clientului. Furnizam servicii complementare si asistenta continua in proiectele de marketing online si offline, de la strategie la creatie, executie, promovare, mententanta si monitorizare.

Avem know-how si experienta de durata in dezvoltarea prezentelor online, caci credem ca spatiul online este unul care incurajeaza prin excelenta dialogul dintre companii si public. Pana in prezent, am propus si am dezvoltat sute de proiecte online, pentru clienti provenind din arii de activitate diferite. In functie de specificul afacerii, de publicul tinta si de mesajul ce urma sa fie transmis, am construit solutii corporate, solutii e-business, solutii comunitate/ portal, solutii intranet.

Cheia succesului unei prezente online o reprezinta fixarea unor obiective cuantificabile, valabile pe termen lung, realizarea unei strategii de promovare, implementarea si urmarirea acesteia pas cu pas.

Contacteaza-ne
Choose your language:
inchide [x]

Nume (obligatoriu)

Telefon

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj